Vážení a milí členové Klubu bedýnkářů,

když už jsem dnes - v neděli - vpodvečer konečně urval trochu času (včera i dnes úklid po malování skladu a úprava el.) a chtěl začít něco upravit, resp. aktualizovat na našich stránkách, zjistil jsem, že heslo mám správné, ale uživatelské jméno se mi vykouřilo z hlavy. Navíc se nemohu dostat na mail, odkud lze vše změnit - prostě drobné potíže růstu. A Míša Z. si ho také nepamatuje, tak to bude chvíli trvat - prostě až najdu zase trochu volného času.

Co bude s největší pravděpodobností v bedýnce29.6.2010, pokud se vše podaří, jak je plánováno a domluveno: rané meruňky, rajská jablíčka, tvaroh, kudrnka, paprika, rané zelíčko, mrkev sv., nové brambory, květák. Měli jsme připravene polorané chrupky, ale jak do nich v týdnu zapršelo, popraskaly a je vymalováno - aspoň bude něco k pití. To bude dnes asi vše, půjdu se osprchovat, najíst a do peří - ráno vstávám kolem 3. hod.a vyrážím na Moravu.
Ještě něco: vzhledem ke skutečnosti, že máme 1. výročí založení Klubu bedýnkářů, rádi bych Vám poděkovali především za trpělivost - rodilo se vše za pochodu a nějaké porodní bolesti také byly - a zejména pak za slova podpory a uznání, která nám neskutečně pomohla hlavně v pro nás tak těžkém období od 30.12.2009, kdy mladší dcerka Lenka (23) prodělala těžkou mozkovou příhodu vč. ochrnutí levé poloviny těla a před jistou smrtí jí zachránil až rozhodný zásah neurochirurgů.
Dovolujeme si tedy nabídnout Vám jako poděkování možnost nákupu jakéhokoliv lahvového vína se slevou - 10 % v období do 31.07.2010.
Dobrý začatek nového pracovního týdne Vám přejí Hromířovi.