Na úterý 31.01.12 máme pro Vás hned několik “příjemností”: čerstvý pórek, nepranou mrkvičku, domácí šunku a klobásy.Na základě Vašich jednoznačně velice pozitivních reakcí na dodanou divočinu bylo naší snahou také zajistit pro Vás jednou měsíčně mladou a chutnou - odleželou - zvěřinu.  Před chvilkou jsem dostal příjemnou zprávu - je reálný předpoklad, že příští týden, tj. 07.02.12,  by měla být  k dispozici. Pokud tedy budete chtít, můžete si udělat toto úterý, tj. 31.01.12, objednávku na druh masa (hřbet, plec, kýta a na guláš) a množství.                                  A v případě, že se vše povede, měli bychom následující týden (14.02.12) dovézt klasické zabíjačkové dobroty (nikoliv z divočiny) - tlačenku z plece (která Vám tolik chutnala), jitrnice, polévku a případné další produkty, pokud o ně u výdeje bedýnek požádáte.  Vše ještě upřesníme. Opatrujte se.

Zdravíme Vás poprvé v r. 2012 a se sněhovými vločkami máme také dvě zprávy - dobrou a špatnou.

Začnu tou špatnou: klobásy z divočiny v úterý, tj 17.01.2012 ještě nebudou. Ale dobrá zpráva zní: trvalo to zase trochu déle, než bychom si přáli, ale podařilo se a v úterý 17.01.12 bude poprvé “čerstvá divočina”, konkrétně z černé zvěře. K dispozici bude maso na řízky, svíčkovou, pečení a připravené na guláš. A pokud se povede, přivezeme i nějakou tlačenku a několik ostatních mňamniček.  Doufáme, že i Vy budete spokojeni.

Mějte se hezky.