Skutečnou lahůdkou, a to Ryzlinkem rýnským s velmi vysokým obsahem vlastního cukru v hrozně (23,5 !!! dle NM - normalizovaného moštoměru), jsme minulý týden uzavřeli letošní bohaté burčákové období. Ochutnali jste Moravský muškát, Mueller Thurgau, Veltlín zelený, Sauvignon a Ryzlink rýnský. Faktem ale zůstává úsměvná skutečnost, že první telefonát včera večer byl na téma burčáku: “jaká odrůda bude tento týden?”. Zklamání ze skutečnosti, že burčák už letos nebude, bylo opravdu znatelně veliké. Ale máme pro Vás na dnešní den, tj. 20.10.15, připravené jiné dobroty, tentokráte zabíjačkové - poctivou paštiku a prejt, tlačenky z libové plece, škvarkovou pomazánku, zavařenou polévku atd. Přejeme Vám hezký den a těšíme se na Vás.