Vážení a milí bedýnkáři, vč. všech našich příznivců , ze srdce Vám oba přejeme co nejlepší prožití těch nejkrásnějších svátků, hodně dárků fyzických i těch nejcenějších - pro “dušičku”, tj. splnění všech tajných přání pro všechny Vaše blízké i pro Vás osobně.

Do Nového roku 2022 pak všem přejeme především zdraví, štěstí, pohodu a spoustu vnitřní radost (i když se asi nebude vše dařit tak, jak bychom si osobně přáli) a to měrou vrchovatou. Vaši Marie + Tomáš Hr.

PS.: Po prodělaném 1. covidu již ve 12/2019 (zaplať Bůh jen s kyslíkem, ale přesto s děsivou nemožností se nadýchnout) nemohu vynechat malé přirovnání pro Antivaxery s argumentem “nevyzkoušené” vakciny Pfizer: jste si jisti, že by vedení státu Izrael bylo ochotno zaplatit o 25 % vyšší cenu za každou vakcinu pro své spoluobčany, než platí EU jen pro to, aby je dostalo přednostně, pokud by nebyli přesvědčeni, že to je jediná a zatím nejlepší možnost ochrany před tou nevyzpytatelnou bestií a následným zkolabováním nemocnic, armády, komunikačních kanálů, dopravy, výroby a rozvodů el. či vody ……..?

Je to vše o pouhé analýze a odpovědnosti. Mám za “zlé” našemu školství, že nedokázalo naučit jednotlivce přemýšlet a jednoduše analyticky uvažovat, komu je tento stav - rozhádaná EU či jednotlivé  státy - ku prospěchu.

A argument, že ani vakcina někdy nepomůže? Když sedáte do auta, automaticky se většina z nás připoutá a přesto se stane, že např. při komplikacích (pádu do vody, fatální nehodě či požáru) přežít, bohužel,  nepomohou.

Rozhodně nikdo mne nemůže “podezírat” ze sympatií k “čobolovi” či “stádnímu myšlení”, ale znalosti chytřejších a navíc zkušenosti vlastní dávají jednoznačnou odpověď.                         Opatrujte se, prosím.

Comments are closed.